Over Hoeve de Peul

Overnacht met grote groepen in Zuid-Limburg

Over ons

Overnacht met grote groepen in Zuid-Limburg

Meet our locations

Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elitolmi mauris convallis mauris ultricies dolor viverra.

Revelstoke Mountain

2950 Camozzi Rd, Revelstoke, BC V0E 2S1, Canada

Cleveland National Forest

Co Hwy S7, Santa Ysabel, CA 92070, United States

Plumas National Forest

Quincy, CA 95971, United States
Our Locations - Rental X Webflow Template

300 jaar familie De Warrimont

Sinds 1723 woont de familie De Warrimont op Hoeve de Peul. In die 300 jaar heeft de hoeve vele functies gehad. Cyrille de Warrimont senior was fruitteler en is gedeeltes van de carréhoeve sinds de jaren '50 gaan verhuren aan grote groepen. In 1990 hebben Noël en Nieke de Warrimont de hoeve overgenomen en zich toegelegd op de vakantieverhuur. In de beginjaren gecombineerd met een minicamping en de laatste jaren volledig op grote groepen. Sinds 2020 is de nieuwe generatie gestart en op dit moment draaien moeder Nieke en zoon Christophe de groepsaccommodatie.

Met grote groepen verblijven in het Heuvelland

Ben je op zoek naar een locatie voor een groot bedrijfsfeest, of wil je een introductie organiseren voor je studie/studentenvereniging, dan is Hoeve de Peul de ideale locatie. Kom tot rust in de adembenemende natuur, of geniet van wilde feesten in de bar. Hoeve de Peul kan bijdragen aan de droombruiloft die je altijd al wilde hebben. Door het vele natuurschoon is de groepsaccommodatie ook perfect voor sportverenigingen en (motor)clubs. Hoeve de Peul, de beste uitvalsbasis om te verblijven van 1 avond tot enkele weken.

Groepsaccommodatie - Hoeve de Peul
Groepsaccommodatie - Hoeve de PeulGroepsaccommodatie - Hoeve de Peul
Groepsaccommodatie - Hoeve de Peul

Hoeve de Peul is geschikt voor diverse grote groepen

Geniet van de vrijheid en de ruimte in het Zuid-Limburgse Heuvelland.

Bruiloften

Ben je op zoek naar een unieke locatie om jouw droombruiloft te vieren? Hoeve de Peul biedt de perfecte setting, zowel binnen als buiten, voor een betoverende bruiloftsbeleving. Ontdek nu deze magische locatie en creëer de mooiste herinneringen op jouw speciale dag!

Bedrijfsuitjes

Zoek je naar een perfecte buitenlocatie voor een midweek of weekend weg met jouw bedrijf of organisatie? Hoeve de Peul biedt de ideale omgeving voor teambuilding, werkuitjes, vergaderlocaties en ontspanning in de natuur. Overnacht in een natuurlijke omgeving en geniet van een onvergetelijke ervaring!

Studentenverenigingen

Wil jij met jouw studentenvereniging, studievereniging, commissie of geleding een unieke ervaring beleven? Je hebt de beschikking over een eigen bar, met tap, die tot in de late uurtjes open kan blijven. Daarnaast genoeg ruimte voor spellen, zowel binnen als buiten. Op Hoeve de Peul verwelkomen we studenten met open armen.

Weekend weg met familie

Plan je een verblijf met een grote familie of vriendengroep en ben je op zoek naar een ruime groepsaccommodatie in Limburg? Hoeve de Peul biedt de ideale oplossing voor grote groepen van 50 tot 150 personen. Geniet van een unieke en sfeervolle locatie, geschikt voor groepsverblijven, familiereünies, vriendenweekenden, en meer. Ontdek nu onze grote groepsaccommodatie en ervaar een onvergetelijk verblijf in de natuur van Limburg.